VI TRYCKER ETIKETTER FÖR DINA BEHOV

ETIKETTER FÖR PRODUKTMÄRKNING

Vi hjälper dig att ta fram etiketter för märkning av olika slags produkter, som öletiketter samt etiketter till andra typer av flaskor och burkar. Oavsett om det handlar om livsmedel eller dryck, hygienartiklar eller andra föremål som behöver en etikett har vi de etiketterna som du eller ditt företag behöver. Genom våra olika tryckmetoder kan vi hitta en lösning som passar just ditt ändamål. 

Flerfärgsetiketter ger unikt intryck

Idag är möjligheterna med flerfärgstryck många och tillsammans med dig som kund kommer vi fram till den bästa lösningen för just ditt ändamål.
Efter att ha fastställt tryckmetoden för dina flerfärgsetiketter finns möjligheterna att figurstansa, lacka, laminera eller varför inte lägga till en folie?
Genom att använda oss av både UV-flexo, digital UV Inkjet och även digital offset med ljusäkta färg i vår tillverkning av flerfärgsetiketter kan vi genom etiketten ge din produkt ett helt unikt intryck anpassat för användningsområdet.

Den digitala trycktekniken ger en möjlighet att trycka avancerade bilder och foto för att ge din produkt ett unikt uttryck.

LEVERANTÖR AV ÖLETIKETTER TILL NACKA BRYGGERI

Mikrobryggeriet Nacka Bryggeri etablerades 2015 och har sedan dess bryggt närproducerat kvalitetsöl vid vackra Saltsjö Pir i Nacka. Med mottot att aldrig ge upp sin dröm fortsätter företaget att producera nya ölsorter år efter år och vi är en stolt leverantör av deras unika öletiketter.

– Precis som de flesta mindre företag innebär det en hel del utmaningar och begränsningar i resurser att vara liten aktör på en stor marknad. Det är något som PG Etikett visat stor förståelse och respekt kring och därav är vi sen vi startade vår verksamhet också kunder till dem säger Thord Lindsten på Nacka Bryggeri.

Tack vare gemensamma kontakter på en designbyrå i Stockholm kom Nacka Bryggeri i kontakt med PG Etikett redan under företagets första år. Mikrobryggeriet gillade vad PG Etikett tidigare gjort för öletiketter till andra kunder och samarbetet tog fart. 

100 000 öletiketter – ett familjärt och bra samarbete

Under 2016 och 2017 levererade PG Etikett ca 100 000 flasketiketter till bryggeriet.
– Relationen med PG Etikett skulle man nästintill kunna kalla familjär. Vi har en snabb och direkt dialog med glimten i ögat. Även om det skulle brinna i knutarna och vi behöver etiketter med kort varsel tvekar PG Etikett aldrig att hjälpa till. Servicen är fantastiskt bra fortsätter Thord på Nacka Bryggeri.
– Den kvalitet som vi får på våra öletiketter går inte att konkurrera med, trots att vi skulle kunna få etiketterna tryckta lite billigare på hemmaplan skulle vi inte välja bort kompetensen i Skåne.

Han uppskattar den nära relationen och möjligheten att dela upp kostnader över en längre tid.

– Som litet bryggeri kan det ibland vara svårt att betala stora fakturor på en gång. Hos PG Etikett har vi alltid möjligheten att dela upp kostnaderna över längre tid. Något som vi uppskattar väldigt mycket. Trots avståndet mellan våra företag geografiskt är med andra ord relationerna nära, avslutar Thord med ett skratt.

– Det går utmärkt att sköta kontakten via telefon, man får passa sig så man inte försäger sig bara. Mor och dotter låter slående lika med sina härliga skånska röster

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER INFORMATION

Per Grundström

Per Grundström

Försäljning

Lina Grundström

Lina Grundström

Försäljning

Christoffer Ekelund

Christoffer Ekelund

Produktion

Jörgen Lundh

Jörgen Lundh

Försäljning

Britt-Marie Grundström

Britt-Marie Grundström

Ekonomi

Madeleine Nilsson

Madeleine Nilsson

Försäljning