PG ETIKETT – UNIKA ETIKETTER AV HÖG KVALITÉ 

VD PER GRUNDSTRÖM HAR ORDET

I över 40 år har jag varit i den här branschen, det innebär att jag har haft möjligheten att följa utvecklingen och samla på mig värdefull erfarenhet längs vägen. Det har varit en spännande resa där målet snabbt blev att leda utvecklingen. Men då gällde det att hitta egna vägar och inte låta sig följa med strömmen. Jag ler för mig själv när jag tänker tillbaka på den tiden.

Under tidigt 80-tal startade jag min första egna firma, och blev snabbt varse om, att om man ville vara med och konkurrera om kunderna gällde det att se andra möjligheter än dem.

Nu som då driver jag företag med mottot att alltid vara på tårna. Vi ska finnas där med snabba svar till våra kunder och genom flexibilitet och smidighet skapar man också trogna kunder. Vi levererar etiketter av hög kvalité, allt efter kundens unika behov. 

Varmt välkommen till oss!

MÖT NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Marcus Andersson

Marcus Andersson

Digitaltryckande snickare

Tjena! Jag heter Marcus och sköter digitaltryckning hos PG Etikett. Det innebär att mina jobb kommer som en pdf-fil till min dator och i likhet med en digitalutskrift, trycker jag färdiga etiketter i en stor digital skrivare. Jag hamnade hos PG Etikett vintern 2015 efter flera år som snickare och har trivts jättebra sedan dess! Här får man jobba bland omtänksamma männsikor och med chefer som är måna om sin personal. I och med att vi är ett lite mindre tryckeri är beslutsvägarna korta och alla delaktiga i de snabba besluten. När jag inte jobbar har jag väldigt kul på gemensamma aktiviteter med övrig personal eller umgås med min familj och renoverar vårt hus. Vi bor i Skurup så jag uppskattar verkligen närheten till jobb.

Mikael Svensson

Mikael Svensson

Tryckare & idrottsintresserad familjeman

Hej! Micke här! Jag är en av tryckarna som sköter flexotryck. Detta gör att en stor del mitt arbete går ut på färgblandning, klicher och slutligen tryckning. Efter år av skiftarbete på större tryckerier hamnade jag hos oss på PG Etikett, ett litet fint företag med bra pendlingsavstånd till hemmet i Ystad. Jag uppskattar verkligen att äntligen arbeta dagtid och få mer vaken tid med familjen.

Jag trivs hos PG Etikett för att det är ett litet, fint tryckeri med bra framåtanda och härliga kollegor.

Jerker Nilsson

Jerker Nilsson

"Spolningen"

Hejsan Hejsan! Mitt namn är Jerker och på PG Etikett är jag ”spolningen”. Min roll under dagarna är att spola rullarna med etiketter. Ett jobb med högt tempo som jag trivts mycket bra med sedan jag började för knappt två år sedan. Hos PG Etikett är vi inget stort team och alla finns i stort sett i samma produktionslokal. Det gör att det blir enkelt att diskutera och samarbeta. Kommunikationen med resten av gänget är enkel, det är korta beslutsvägar och man har chans att få gehör för idéer och tankar. När jag inte finns på tryckeriet i Skurup jobbar jag på huset i utkanten av Ystad. Jag bor i ett hus från slutet av 1800-talet vilket medför en hel del underhåll. Men det är bara kul!

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER INFORMATION

Per Grundström

Per Grundström

Försäljning

Lina Grundström

Lina Grundström

Försäljning

Jörgen Lundh

Jörgen Lundh

Försäljning

Thomas Nilsson

Thomas Nilsson

Produktion

Britt-Marie Grundström

Britt-Marie Grundström

Ekonomi