PG ETIKETT – UNIKA ETIKETTER AV HÖG KVALITÉ 

VD PER GRUNDSTRÖM HAR ORDET

I över 40 år har jag varit i den här branschen, det innebär att jag har haft möjligheten att följa utvecklingen och samla på mig värdefull erfarenhet längs vägen. Det har varit en spännande resa där målet snabbt blev att leda utvecklingen. Men då gällde det att hitta egna vägar och inte låta sig följa med strömmen. Jag ler för mig själv när jag tänker tillbaka på den tiden.

Under tidigt 80-tal startade jag min första egna firma, och blev snabbt varse om, att om man ville vara med och konkurrera om kunderna gällde det att se andra möjligheter än dem.

Nu som då driver jag företag med mottot att alltid vara på tårna. Vi ska finnas där med snabba svar till våra kunder och genom flexibilitet och smidighet skapar man också trogna kunder. Vi levererar etiketter av hög kvalité, allt efter kundens unika behov. 

Varmt välkommen till oss!

MÖT NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Pelle Engström

Pelle Engström

Digitaltryckare med sinne för humor. Tekniken gör det möjligt att trycka mindre serier med flera olika motiv. Lämpligt för öletiketter, vinetiketter och andra etiketter – både i stora och mindre serier.

Noggrann, med ett skarpt öga för detaljer.

Mikael Svensson

Mikael Svensson

Idrottsintresserad Flexotryckare. Blandar färger, monterar klichéer och trycker etiketter. Alltid på ett glatt humör.

”Jag trivs hos PG Etikett för att det är ett litet, fint tryckeri med bra framåtanda och härliga kollegor.”

 

Tobias Larsson

Tobias Larsson

Packning & Lager. Hanterar paket, packar pallar och hjälper till med efterbearbetningen. Full koll på kundernas instruktioner.

”Jag har tydliga arbetsuppgifter, en bra arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater”

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER INFORMATION

Per Grundström

Per Grundström

Försäljning

Lina Grundström

Lina Grundström

Försäljning

Christoffer Ekelund

Christoffer Ekelund

Produktion

Jörgen Lundh

Jörgen Lundh

Försäljning

Britt-Marie Grundström

Britt-Marie Grundström

Ekonomi

Madeleine Nilsson

Madeleine Nilsson

Försäljning